bestelinformatie werkwijze leuke fotokaartjes geboortekaartjes

Bestelinformatie in 5 stappen

STAP 1. Kies geboortekaartje

Klik op jouw favoriete geboortekaartje kies eventueel op de gewenste kleur en klik op bestellen. In de verschillende tekstvlakken kun je jouw eigen geboortekaartjes tekst invullen. Bijvoorbeeld vul de gewenste voornaam in op tekst voorzijde. In de vakken tekst binnenzijde (links en rechts) vul je de eigen geboortekaartjes tekst in, zoals de aankondiging, namen ouders en adres en eventueel een gedichtje en de namen van peter en meter etc. Kies daarna een lettertype en het aantal gewenste kaarten. Weet je de uitgerekende datum en of het een jongen of meisje wordt? Dan kun je deze gegevens ook invullen. (N.b. Indien het geslacht van jouw kindje nog onbekend is, kun je de bestelprocedure tweemaal doorlopen. Natuurlijk betaal je uiteindelijk maar voor één bestelling.) Klik daarna op volgende.

STAP 2. PDF proef per mail, gedrukte drukproef per post en verzending

Klik in stap 2 op de gewenste proef. De optie standaard pdf proef ontvang je via email en is gratis. Je kunt ook kiezen voor de optie pdf proef en drukproef. Bij deze optie ontvang je naast de gratis pdf proef per mail, een gedrukte drukproef via de post. De gedrukte drukproef bevat, net zoals de pdf-proef, de door jullie ingevulde gegevens. Je kunt zo optimaal beoordelen of het eindresultaat van het geboortekaartje aan al jullie wensen voldoet. En… het is natuurlijk hartstikke leuk om alvast je geboortekaartje te zien.
Ook kun je bij STAP 2 van de bestelprocedure een keuze maken uit verschillende verzendopties en aangeven of je de enveloppen eerder wenst te ontvangen. Natuurlijk kunnen de geboortekaarten/enveloppen ook worden opgehaald bij onze drukker in Zwolle (dit is gratis). Klik daarna op volgende.

STAP 3. Controleren gegevens

Controleer de gegevens die je in stap 1 en stap 2 hebt ingevuld. Controleer op typefouten en kijk of de tekst op de juiste zijde is ingevuld. Is alles naar wens? Klik dan op volgende.

STAP 4. Bestelling akkoord

Vul de volledige naam- en adresgegevens in en ga akkoord met de algemene levering- en betalingsvoorwaarden. Klik daarna op bestelling plaatsen. Je ontvangt altijd een kopie van je bestelling in je mailbox. N.b. Indien het geslacht van jouw kindje nog onbekend is, kun je de bestelprocedure nogmaals doorlopen. Natuurlijk betaal je uiteindelijk maar voor één bestelling.

STAP 5. Bevestiging

Binnen 5 werkdagen na het plaatsen van de bestelling ontvang je een digitale pdf-proef per email van het opgemaakte geboortekaartje. Om je mogelijkheden van de geboortekaart te laten zien, maken wij meerdere varianten op de binnenkant van de kaart. Natuurlijk heb hierna je nog de mogelijkheid om deze aan te laten passen. Pas nadat het geboortekaartje helemaal naar wens is, ontvangen jullie de eerste termijn factuur en een formulier met “wat te doen na de geboorte”. Het eerste termijn (50% van het totaalbedrag) dienen jullie binnen 14 dagen te voldoen. Het tweede termijn binnen 14 dagen na levering van de geboortekaartjes. De gemaakte bestanden van de geboortekaartjes komen dan al bij onze drukker te liggen.

Na de geboorte

Om zo efficiënt en snel mogelijk te handelen, past onze drukker na de geboorte de gegevens van de baby (zoals geslacht, naam, geboortedatum, foto, enz.) aan. Je ontvangt vervolgens een aangepaste pdf proef van de geboortekaart ter controle via de mail. Wanneer je hiermee akkoord gaat voor 12 uur, worden de geboortekaartjes dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd (met uitzondering van zaterdag, zondag en feestdagen).

Geboortekaartje met fotografie

Als je voor je geboortekaartjes foto’s laat maken door Simone Janssen dan is het van belang dat je zo snel mogelijk contact met haar opneemt (06 – 55 121 414). Zij komt dan zo snel mogelijk foto’s van jullie baby maken (doorgaans komt ze binnen twee tot drie werkdagen). Zij zorgt voor de bewerking van de foto’s en kiest, samen met jullie, foto’s uit voor op het geboortekaartje. Deze foto’s levert zij rechtstreeks aan Leuke Fotokaartjes. Vervolgens zullen we het kaartje in orde maken en, na jullie akkoord, laten drukken.